Home / archiefcentraal / ook paasvuur in lettele wil goed branden

ook paasvuur in lettele wil goed branden

Op het nippertje stuurde Tako Bijvank uit Lettele ons gisteravond nog wat foto’s toe van het paasvuur bij de Heihoeve. En daar zat warempel ook een heel kort filmje bij, dat precies weergeeft hoe het er in Lettele aan toe is gegaan. Dat zien we graag, dat onze bezoekers zelf informatie, foto’s of zelfs video’s aanleveren.

Hoewel de paasvuren inmiddels toch al wel weer enige tijd achter ons liggen en we Lettele doorgaans ook niet meepakken in onze berichtgeving, willen we de foto’s en het filmpje jullie uiteraard niet onthouden. Zoals te zien op de foto’s was het er niet echt heel druk, maar het vuur wilde wel goed branden, ondanks het slechte weer.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.