ook paasvuur in lettele wil goed branden

Op het nippertje stuurde Tako Bijvank uit Lettele ons gisteravond nog wat foto’s toe van het paasvuur bij de Heihoeve. En daar zat warempel ook een heel kort filmje bij, dat precies weergeeft hoe het er in Lettele aan toe is gegaan. Dat zien we graag, dat onze bezoekers zelf informatie, foto’s of zelfs video’s aanleveren.

Hoewel de paasvuren inmiddels toch al wel weer enige tijd achter ons liggen en we Lettele doorgaans ook niet meepakken in onze berichtgeving, willen we de foto’s en het filmpje jullie uiteraard niet onthouden. Zoals te zien op de foto’s was het er niet echt heel druk, maar het vuur wilde wel goed branden, ondanks het slechte weer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.