Home / archiefcentraal / onze man buitengewoon blij met piet zoon

onze man buitengewoon blij met piet zoon

Onze Man is buitengewoon blij met het feit dat de 58-jarige Piet Zoon de nieuwe burgemeester van de gemeente Raalte wordt. Hij kent de beste man weliswaar niet, maar de huidige functie van Zoon is voor Onze Man reden genoeg voor een feestje.

Piet Zoon is de huidige burgemeester van Hattem en aangezien Hattem in de regio bekend staat als ‘het walhalla op het gebied van voetbalvelden’, rekent Onze Man zich al rijk. Als enorm groot voetballiefhebber en actief speler kijkt hij er nu al naar uit om bijna wekelijks op de toekomstige biljartlakens bij de diverse clubs in de gemeente Raalte te spelen. “Hopelijk neemt Zoon de ‘Bobby Haarms’ van Hattem ook mee naar Raalte”, aldus Onze Man.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.