ondanks de sneeuwval toch een mooi vuur

“Ondanks het zeer slechte weer, sneeuwbuien en tevens een zeer drassig land werd toch het paasvuur ontstoken door de kinderen van groep 8 uit Mariënheem”, dat schrijft Harrie Huisman in een mail met onderstaande foto’s. “De belangstelling was toch nog redelijk te noemen, ondanks het slechte weer.”

Goed om te horen dat ze ook in Mariënheem zelf dus positief terugkijken op de paaseditie van dit jaar. En minstens zo goed dat de beelden ook nog eens naar ons zijn toegezonden, zodat wij het weer kunnen laten zien aan iedereen die geen paasvuur heeft bezocht. De organisatie was in handen van buurtwerk/jeugdwerk. De lading foto’s kregen we toegezonden van Harrie Huisman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.