omheining houdt traditionele paaswandeling

De vereniging voor Heemkunde Omheining uit Heino organiseert op Tweede Paasdag (maandag 24 maart) weer haar traditionele paaswandeling. De start is bij Fakkert Diervoeders, gelegen aan de N35 Heino-Zwolle bij de Ganzepan, waar voldoende ruimte is om te parkeren.

Starten kan tussen 12.00 en 14.30 uur. Een volwassene moet voor deelname 2,50 euro betalen en een kind slechts 1 euro. Hiervoor ontvangt men een routebeschrijving en een consumptiebon voor koffie tijdens de pauze onderweg. De korte route heeft een lengte van 6,5 kilometer en de lange route een lengte van 10 kilometer. Honden mits aangelijnd, zijn toegestaan. Voor meer informatie bel 0572-391292 of 0572-392713.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.