nog steeds een flinke bries over salland

De afgelopen nacht is er in Salland veel stormschade ontstaan. Maar ook vandaag is de storm bij lange na nog niet gaan liggen. Ga maar eens een lekker stukje ‘buitenaf’ fietsen. Dan blijkt dat het nog steeds heel hard waait.

Dat laat ook de foto zien. Aan de rand van Raalte en vlak voor een open gebied is de kracht van de wind op zijn sterkst. Zo zie je het blauwe zeil helemaal opwaaien, het riet ervoor meebuigen met de kracht van de wind en de gebogen takken van de boom tonen aan dat er nog steeds een flinke bries staat. Inmiddels is het met de regen zo goed als afgelopen en komt af en toe de zon er zelfs al door.

Maar het is nog wel even oppassen in Salland en dan vooral als je met de auto de weg op gaat. De verwachting is echter wel dat de wind in de loop van de middag zal afnemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.