nijboer neemt koerkamp keukenbouw over

Alle activiteiten van Koerkamp Keukenbouw zijn overgenomen door Nijboer Interieur & Design. De interieurexperts van Nijboer, die momenteel veel op RTL verschijnen in het programma ‘Mijn Tent is Top’ van Herman den Blijker, verbreden met de overname hun dienstverlening. “Wij geven hiermee vorm aan de groei van ons bedrijf”, vertelt Martijn Smit, één van de eigenaren van Nijboer Interieur & Design, enthousiast.

Met de overname valt Koerkamp Keukenbouw, die gevestigd zat aan de Zompstraat op het Raalter Bedrijventerrein, terug op een grote organisatie. “Als kleine organisatie blijft het lastig om pieken en dalen in de productie op te vangen, dus dit is een heel logische oplossing”, aldus Raymond Koerkamp. Beide eigenaren van Nijboer Interieur & Design, Martijn Smit en René Nijboer, zijn ook bijzonder content met de overname. “Het is een strategische keuze”, vertelt Nijboer.

De Mariënheemse interieurspecialisten beschikken dankzij de aankoop van Koerkamp over een extra productielocatie. “Door alle positieve ontwikkelingen groeien we uit onze jas. In het pand waar Koerkamp Keukenbouw actief was, kunnen we ons werk verder ontplooien. Tevens breiden we ons dienstenpakket hier verder mee uit. En bestaat iets niet, dan ontwerpen én maken we het voor de klant”, vertelt Smit.

De showroom en de bedrijfsnaam van Koerkamp Keukenbouw komen te vervallen, maar in de productiehal blijven de vertrouwde mensen actief. Klanten die nog een keuken in bestelling hebben staan bij Koerkamp Keukenbouw, hoeven zich dus geen zorgen te maken.

De creativiteit van de interieurarchitecten en het vakmanschap van de interieurbouwers hebben Nijboer geen windeieren gelegd. De lokale markt zal altijd een heel belangrijke basis blijven, maar de onderneming is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke speler. Nijboer realiseerde al complete interieurs van horecabedrijven, winkels, theaters, kantoren en zorgaccommodaties. Daarbij vallen veel bekende namen zoals de Amsterdam ArenA, restaurant Las Palmas van Herman den Blijker en het Enschedese Mangú.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.