nieuwe kleding voor renners crt raalte

De ren-afdeling van wielervereniging CRT Raalte heeft sinds kort een nieuw outfit. De leden rijden in een nieuw tenue, omdat de club nieuwe sponsoren aan zich heeft weten te binden. Het gaat om Vekeersschool Visie in Raalte, BKH Bouwbedrijf in Raalte en hout- en plaatmaterialenhandel PontMeyer met een vestiging in Raalte.

Ook andere bedrijven, die CRT al langer sponsoren, hebben weer een contract getekend. Daarbij gaat ’t om de plaatselijke cateraar Joop van den Enk, de fietsenzaak KokkieBikes in Lemelerveld, Recreatiecentrum Raalte, Hafkamp Grafwerken en Natuursteen in Olst en de sportscholen Vital Centre in Raalte en Heino. Eigenaar Edwin Ophof van Vital Centre is zelf al jaren actief wedstrijdrenner bij CRT. De club is erg tevreden over de nieuwe shirts en hoopt dat de wedstrijdrenners in het nieuwe outfit goed presteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.