niets is lekkerder dan genieten in eigen tuin

Wat is er nou lekkerder om na een lange werkdag nog even na te genieten in je eigen achtertuin. Daar houden de mensen van Keukenland en Tuinmeubelcentrum Wijhe ook van, dus is daar ook alles te vinden om van je tuin echt een relaxplek te maken. “Comfort en sfeer zijn daarbij erg belangrijk”, weet Luc Wolters van het tuinmeubelcentrum te vertellen.

“Mensen willen niet alleen in de zomer buiten zijn, maar ook het buitenseizoen wordt steeds langer”, vervolgt Wolters. “Mensen willen tegenwoordig graag twee sets met tuinmeubelen. De typische luie stoelen, die we loungestoelen noemen, en een set stoelen waar je goed mee aan tafel kunt zitten om de krant te lezen of aan tafel kunt eten. Bijna alle grote merken hebben in hun series beide stijlen opgenomen. Zodat je twee sets hebt, en toch eenheid in je tuin.”

De trend in 2008 is dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van vlechtwerk in de verschillende stijlen meubelen. Vlechtwerk is namelijk sterk, duurzaam, onderhoudsarm en kan zowel in de zomer als winter buiten blijven staan. “Verder zal dit seizoen de nadruk liggen op Textilene (netbespanning), RVS en tevens het oerdegelijke staal”, aldus Wolters.

Het tuinmeubelcentrum is dit jaar dan ook ingedeeld in pleinen met RVS, Textilene, 4SO vlechtwerk, Lounge, Royal Garden staal en hardhout. Daarnaast worden er ook talloze parasols, kussens, banken, barbecues en complete buitenkeukens aangeboden. Ook zijn er in deze periode talloze aanbiedingen in de zaak aan de Wengelerafweg 6. Bel voor meer informatie met 0570-522032 of kijk op de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.