naam boertie optiek gelaserd in natuursteen

De nieuwe voorgevel van Boertie Optiek in Raalte is bijna klaar. Vandaag is er door het bedrijf Hafkamp uit Olst een natuursteen geplaatst, met daarin de naam van de opticien gelaserd. Hierdoor ziet de gevel er nog fraaier uit en is dit onderdeel absoluut het visitekaartje van het gebouw.

Althans, aan de buitenkant van het pand. Want binnen wordt er nog volop gewerkt. “Ze zijn inmiddels bezig met schilderen. Maar gelukkig verloopt alles nog steeds volgens de planning”, aldus eigenaar Ewald Diekman, die er dan ook nog steeds vanuit gaat dat de grote verbouwing in de laatste week van maart wordt afgerond. Tot die tijd blijft Boertie Optiek op volle toeren draaien in het tijdelijke onderkomen aan De Waag 4 in ’t Schip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.