monique scholten start all inn entertainment

‘All Inn Entertainment’. Dat is de naam van het nieuwe boekings- organisatie-productiebureau van Monique Scholten. Eerder deed de Heinose veel ervaring op als agent van boekingsbureau New Entertainment en was zo betrokken bij grote (tent)feesten in de regio, maar Monique heeft besloten om voor zichzelf te beginnen.

“In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan op allerlei vlakken. Van tv-productiewerk tot organisatie. Dat paste allemaal niet onder de vlag van New Entertainment en dus werd het tijd voor een eigen bureau.” Om het kernachtig te formuleren vat Monique de activiteiten van All Inn Entertainment samen met vier trefwoorden: entertainment, feesten, media en drukwerk.

Wat entertainment betreft: Bij All Inn Entertainment kun je terecht voor een zeer groot aantal topartiesten en topacts voor allerlei gelegenheden. Op de site van het bureau staan ze puntsgewijs opgesomd met daarachter de prijs, duur van het optreden en allerlei andere handige info. Maar wil je bijvoorbeeld een grote act als Bløf of Kane? Ook dan weet Monique de weg. Daarnaast is ze ook exclusief impresario voor een artiest als Annet Nikamp. “En ik probeer het aantal artiesten in mijn stal nog verder uit te breiden. Er staat veel op stapel”, vertelt ze.

All Inn Entertainment kan je feest desgewenst van A tot Z regelen of het nou gaat om een bruiloft of om een groot bedrijfsfeest. Van tent tot bedienend personeel en van artiest tot stroomvoorziening, Monique Scholten regelt alles. “Een aanspreekpunt dat de gehele organisatie voor haar rekening neemt. Met één telefoontje kun je klaar zijn. Ik wil dat klanten een goed gevoel bij me hebben. Dat ze weten dat ze op me kunnen bouwen en dat ik duidelijk ben.”

Monique’s vriend Wijnand Elshof is haar steun en toeverlaat op de achtergrond. Via hem (Wijnand werkt voor RTV Oost) zijn ook op televisie-gebied de deuren open gegaan. “Ik doe heel veel productiewerk voor RTV Oost. Zo ben ik onder andere betrokken bij Toppers te Paard, een sportquiz van Oost en de Regiotap. En via via ben ik weer terecht gekomen bij het Mega Piratenfestijn. Al vanaf de eerste editie werk ik daar achter de schermen.”

Drukwerk is het laatste trefwoord. “Want een feest moet natuurlijk ook gepromoot worden en ik weet daarvoor prima kanalen in de drukkerswereld”, stelt Monique. “Bij alles wat ik doe, geldt dat ik niet voor reacties ga als ‘best wel mooi’. Best wel mooi is niet goed genoeg. Als ik een feest organiseer dan wil ik dat men er jaren later nog over praat. Laatst wist iemand me ook nog te herinneren aan een feest dat ik jaren geleden had georganiseerd. Het had heel veel indruk gemaakt. Daar ga ik voor.” Voor meer info kijk op staging2.allinnentertainment.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.