minimale overwinning voor rohda raalte

Het is Rohda op zondagmiddag gelukt om de drie punten mee te nemen naar Raalte. Rohda trad aan tegen degradatiekandidaat Stevo zonder de vaste waardes Raymond Bosch en Jarno Heet, maar hun vervangers bleken de zaken net zo goed op orde te hebben. De club uit Raalte zegevierde in Geesteren met 0-1.

Ondanks de lichte wijziging in de basisformatie, begon Rohda goed aan de wedstrijd met aanvallend voetbal. Dit leidde direct tot kansen, maar het benutten daarvan lijkt dit seizoen aan Rohda niet te zijn besteed. Vandaag was dat anders, want Ignacio Tuhuteru wist in de 26e minuut het doel te vinden.

Na het doelpunt bleven de gasten aanvallend, attractief en goed verzorgd voetbal spelen. Dat leverde echter niet veel op, want verder dan het strafschopgebied van Stevo kwamen de aanvallen van de ploeg van Art Langeler niet. De voorsprong kwam voor rust ook niet in gevaar en hoewel er met rust een 0-1 voorsprong op het scorebord stond, had dit ook zo 0-4 kunnen zijn.

Na rust bleef het spelbeeld ongewijzigd. Een dominant Rohda dat het spel maakte en dat ook de betere kansen kreeg. Stevo had op deze zondag weinig in te brengen en werd niet gevaarlijker dan een aantal schoten die gepakt konden worden door doelman Tepperik. De stand bleef ongewijzigd en zo eindigde deze wedstrijd in een 0-1 zege voor de Raaltenaren.

Na twee (thuis)wedstrijden niet gewonnen te hebben wist Rohda op Sportpark de Peuverweide wel de drie zeer belangrijke punten te pakken. Hierdoor houdt de Raalter ploeg zicht op de koppositie in de eerste klasse E en de daarmee samenhangende directe promotie naar de hoofdklasse.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.