melden van paasvuren kan nog tot morgen

Een ontheffing voor verbranding van snoeihout is ook op Eerste- en Tweede Paasdag gewoon noodzakelijk. Dat betekent dat het niet is toegestaan om zomaar ergens een paasvuur te houden. De gemeente Raalte biedt nog tot uiterlijk donderdag 20 maart 12.00 uur kans om het verbranden van een paasvuur te melden.

De Ontheffing Snoeihoutverbranding is verplicht op basis van de Wet milieubeheer. Deze Ontheffing kost 27,50 euro, is twee jaar geldig, en wordt afgegeven voor het snoeiseizoen van 1 oktober tot en met 30 april. Voor de aanvraag van de ontheffing is een aanvraagformulier inclusief de toelichting beschikbaar op de website van de gemeente Raalte, deze vind je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.