marktzicht steekt dames hhzd in het nieuw

Café Restaurant Marktzicht in Heino heeft het eerste damesteam van HHZD (Heino Handbal Zet Door) in het nieuw gestoken. Jan Beverdam, eigenaar van Marktzicht, overhandigde het eerste shirt onlangs symbolisch aan HHZD-voorzitter Hans Egelie.

De hoofdmacht van HHZD is overigens nog steeds volop in de race voor het kampioenschap. Met nog twee wedstrijden te gaan, staan de handbalsters samen met HCD puntgelijk bovenaan in de derde klasse. De laatste wedstrijd (op zondag 6 april) ontvangt Heino in de eigen sporthal concurrent HCD. De winnaar van dit duel zal zich kampioen mogen noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.