magische reis door liedjesland in hoftheater

De groep Munganga speelt zondagmiddag 6 april in het Raalter Hoftheater de muziektheaterproductie ‘Liedjes & Co’. In Liedjes & Co komen personages uit oude Nederlandse kinderliedjes weer tot leven om kinderen, ouders en grootouders te betoveren.

De acteurs en poppen geven de vele bekende en tevens vergeten kinderliedjes een gezicht en brengen de wereld van vroeger en nu bij elkaar. Een magische reis door liedjesland met verrassende verhalen van vroeger. Entreekaartjes kosten 8 euro per stuk en zijn te koop bij de VVV-ANWB in Raalte en via staging2.hoftheater.nl. De familievoorstelling begint om 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.