maaike vanavond te gast in uri geller show

Maaike Jansen is vanavond te gast bij SBS 6 in ‘De Nieuwe Uri Geller Show’. In een e-mail naar alle leden van haar fanclub op Hyves geeft ze aan het wel ‘erg spannend te vinden, want jullie weten allemaal hoe gevaarlijk de stunts zijn.’

Uri Geller is een zelfbenoemde paranormalist en beschikt over bijzondere gaven. In de show mogen andere mentalisten laten zien dat zij daadwerkelijk de nieuwe Uri Geller zijn. Dit moeten ze doen door middel van een zo spectaculair mogelijke act. Op dit moment zijn er nog vijf mentalisten over, want na elke aflevering valt er weer één af.

Er zijn elke week BN’ers die op het podium participeren. Naast Patty Brard, Kim Lian van der Meij, Koert-Jan de Bruijn is dat vanavond dus ook de winnares van ‘So You Wannabe a Popstar’, Maaike. Benieuwd naar wat zij allemaal meemaakt? Dan moet je vanavond om 20.00 uur de televisie op SBS 6 zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.