Home / archiefcentraal / maaike heethaar is miss overijssel 2008

maaike heethaar is miss overijssel 2008

Maaike Heethaar is vanavond gekroond tot Miss Overijssel 2008. De 23-jarige Raaltese mag een jaar lang de provincie Overijssel vertegenwoordigen als Miss en ze zal meedoen aan de landelijke Miss-verkiezing.

In een uitverkochte zaal van Podium in Hardenberg ontving ze de kroon uit handen van de Miss Overijssel 2007, Elise Goossen. De Miss Overijssel 2008-verkiezing werd live uitgezonden door RTV Oost. Maxine Fürst uit Almelo werd nummer twee. Dat betekent dat Maxine als stand-in kan worden opgeroepen als Miss Maaike is verhinderd.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.