loes markerink wint de denderland classic

Loes Markerink heeft haar eerste seizoenszege in 2008 geboekt. In het Belgische Wieze schreef de 22-jarige renster uit Raalte de Denderland Classic gisteren op haar naam.

Markerink (Team Flexpoint) wist samen met Emma Johansson (AA Drink) en Vera Koedooder (Lotto) te ontsnappen en in de finale de zege naar zich toe te trekken. Johansson eindigde als tweede, Koedooder als derde. Kirsten Wild (AA Drink) won de sprint van het peloton en werd daarmee vierde.

De rit in het Belgische Wieze was de openingswedstrijd van de AA Drink Topcompetitie in België. “Een mooi begin”, constateerde Markerink. “Ik heb de afgelopen winter meer aan mijn sprint gewerkt en dat lijkt zich nu uit te betalen. Ik wilde er direct staan voorin het seizoen, ook met het oog op Het Volk en de Ronde van Vlaanderen, en dat is met deze overwinning zeker gelukt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.