levensgrote grizzlybeer op ribsenblues 2008

‘Ursus arctos horribilis’. Dat is om precies te zijn de officiële naam van de welbekende Amerikaanse grizzlybeer. Tijdens Pinksteren gaan de mannen van de ´Houthakkersroadshow´ met behulp van bouwsteigers een houten exemplaar van zo’n vier meter hoogte uitzagen.

Dit is echt een absolute primeur, zegt Raaltenaar Eric Jonkman enthousiast. “Tot nu toe hebben we alleen nog maar een paar exemplaren van twee meter gemaakt, op zich al een enorm werk. Maar nu we voor de allereerste keer in onze eigen woonplaats laten zien wat we allemaal kunnen, gaan we echt uitpakken. Ik heb al een Douglasspar (boom, red.) met een doorsnede van 80 centimeter op de Utrechtse Heuvelrug gekocht.”

Op de beide middagen zal de ‘Houthakkersroadshow’ niet alleen indruk maken met de gigantische houten grizzlybeer, maar tevens met de spectaculaire show van Marty Le Gray. Deze Amerikaanse jongleur gooit draaiende motorzagen de lucht in alsof het niets is. En daarnaast is er het Takkenwijf, bij de burgerlijke stand ook wel bekend als paranormaal therapeute Carolien Jonkman (juist, de echtgenote van). Carolien zal met liefde en wijsheid het publiek confronteren met de waarheid, want een Takkenwijf kan echt alles maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.