Home / archiefcentraal / lemelerveld afgelast nieuw heeten speelt

lemelerveld afgelast nieuw heeten speelt

Het is dit weekend Pasen en dus moeten alle voetbalclubs, die nog een paar wedstrijden in te halen hebben, flink aan de bak. Zo staan er voor Lemelerveld bijvoorbeeld twee wedstrijden op het programma. Vandaag het uitduel tegen MVV’29 in Harbrinkhoek en Tweede Paasdag (maandag) thuis tegen DSVD. Maar door de slechte staat van de velden in Harbrinkhoek, gaat het duel tegen MVV’29 vanmiddag niet door.

Nieuw Heeten daarentegen speelt vanmiddag wél gewoon voor de competitie. De ploeg van Gerrit Lensink ontvangt Vilsteren. “Ja, het gaat vooralsnog gewoon door. Het veld is goed, dus als er niet te veel water meer valt dan gaan we spelen”, aldus elftalleider Sander Schiphorst. Het duel tussen Nieuw Heeten en Vilsteren begint om 16.30 uur.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.