ledenwerving heikera tijdens sportweek

Over iets meer dan een week begint de Nationale Sportweek. De gemeente Raalte heeft al diverse activiteiten uitgeschreven voor deze week, maar ook verschillende verenigingen hebben zelf enkele evenementen en activiteiten georganiseerd. Van 28 maart tot en met 5 april zijn er in de hele gemeente verschillende gratis oefenlessen bij te wonen bij de verenigingen, maar ook grotere activiteiten kunnen worden georganiseerd.

De fietstourclub Heikera uit Heino is zelfs zeer actief tijdens de Nationale Sportweek. Het is namelijk zo dat de ‘Dag van de Fiets’ ook nog eens midden in die week valt. Alle reden voor Heikera dus om eens uit te pakken en zich nadrukkelijk te manifesteren. Op zondag 30 maart heeft de club een promotie- en trainingsrit uitgestippeld over ongeveer zestig kilometer. De start is om acht uur bij Sporthal Hoogerheyne. Racefiets en helm zijn verplicht om mee te kunnen doen.

Met het organiseren van een promotie- en trainingsrit hoopt de fietstoerclub nieuwe leden binnen te halen. Ook bij Heikera slaat de vergrijzing immers toe. Het motto is op 30 maart dan ook ‘Samen uit, samen thuis’. Belangstellende niet-leden worden daarom wel verzocht om zich vooraf aan te melden. Eventueel kunnen er dan meerdere groepen worden geformeerd met het oog op de verkeersveiligheid. Aanmelden kan op 0572-392494 of per mail via flipjonkman@hotmail.com.

Voor meer activiteiten tijdens de Nationale Sportweek verwijzen we overigens graag door naar onze agenda op Salland Centraal, die sinds dinsdag ook prominent aanwezig is in de navigatiebalk. Alle activiteiten van de Nationale Sportweek zijn er inmiddels al aan toegevoegd. Klik hier om direct naar de agenda te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.