Home / archiefcentraal / langste lente licht ook bij wolthaarsbrug

langste lente licht ook bij wolthaarsbrug

Een mailtje van G. Hollegien, de Jakke 4 uit Wijhe: “Ik stuur hierbij enkele foto’s vanaf de Wolthaarsbrug. Deze zag ik helaas nog niet bij de vele foto’s.” Kijk, dat hebben we graag. Dat mensen gewoon wat materiaal aanleveren en dat wij het dan hier plaatsen.

Eén van de foto’s plaatsen we bij dit verhaal. De andere foto’s zijn in de steeds groter wordende fotoreportage opgenomen. En ze zijn allemaal natuurlijk doorgestuurd aan de stichting Sallandus. De Wolthaarsbrug ligt overigens bij Lemelerveld.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.