laatste kaarten piratenfestijn in voorverkoop

De laatste duizend kaarten voor het Mega Piratenfestijn, vrijdag 4 april in Lemelerveld, zijn in de voorverkoop gegaan. Organisator Eddy Mensink heeft er vertrouwen in dat het ‘uitverkocht’-bordje binnenkort weer op de deur kan. “Ik wil iedereen ook aanraden om er op tijd bij te zijn, want anders sta je geheid voor een dichte deur en da’s natuurlijk eeuwig zonde.”

Het Mega Piratenfestijn (MPF) slaat op vrijdagavond 4 april weer de tenten op in Lemelerveld. Het reizende muziekcircus vindt die dag plaats in een enorme feesttent op het evenemententerrein aan de Vilstersedijk. Het MPF zal groots uitpakken in Lemelerveld, want de komende editie markeert ook het eerste lustrum, het vijfjarig bestaan, van het rondreizende muziekfestival.

De organisatie heeft ook enkele nieuwe namen bekend gemaakt. Zo zijn onder andere Peter Koelewijn, de groep Boney M, Mieke, Harm Wolters, René Schuurmans, Henk Pleket (ex-Havenzanger), Monique Smit, Stef Ekkel, José Wolters, Dennis van Dam en Erwin Hulzebosch aan het affiche toegevoegd. Eerder was al de komst van Jannes, Nick & Simon, 3J’s, Marianne Weber, Thomas Berge, Jan Keizer, Lucas & Gea, Dennie Christian, Patrick!, Koos Alberts, Grad Damen en Martin Dams bevestigd.

Mensink is met name trots op de komst van Boney M. “Ik bedoel, wie kent ze niet? Die groep heeft toch wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht! Vorig jaar zouden ze ook komen, maar toen ging dat op het laatste moment niet door omdat Bobby Farrell onderweg naar het feest toe onwel werd. Maar gelukkig is het nu alsnog gelukt.” Voor kaarten en verkoopadressen klik hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.