Home / archiefcentraal / kwiek strandt in kwartfinale tegen hellas

kwiek strandt in kwartfinale tegen hellas

De handbalsters van GIBO Groep Kwiek zijn er gisteravond niet in geslaagd om de halve finale van de nationale beker te bereiken. In Den Haag ging de ploeg van Henk Woudstra flink onderuit. Eerstedivisionist Hellas won vrij eenvoudig met maar liefst 27-18.

Het gehavende Kwiek, dat snakt naar het einde van het seizoen, acteerde in Den Haag zonder Rianne Booijink. Met een kwetsuur aan haar knie moest zij toekijken hoe haar teamgenoten vooral met zichzelf worstelden. De kans is groot dat coach Woudstra ook zaterdag in het uitduel tegen Quintus niet kan beschikken over Booijink. Daarnaast mist Kwiek zaterdag Sharina van Dort. Het handbaltalent uit Wijhe viel gisteravond uit met een zweepslag, die haar vermoedelijk de rest van het seizoen aan de kant houdt.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.