klinkende nieuwe namen voor piratenfestijn

De kaarten voor het komende Mega Piratenfestijn, dat over vier weken wordt gehouden in Lemelerveld, vinden gretig aftrek bij de verschillende voorverkoopadressen. Dat is ook wel logisch, want het lijstje met artiesten dat naar Salland komt is groot. En daar komen nog steeds nieuwe namen bij, want de organisatie zit niet bepaald stil. Wat te denken van Peter Koelewijn, Boney M, Monique Smit en Harm Wolters… Zij waren nog niet bevestigd!

Organisator Eddy Mensink heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij binnenkort het bordje met ‘uitverkocht’ ergens moet plaatsen. “Als ik dit vergelijk met het verloop van de voorverkoop bij andere feesten, vermoed ik inderdaad dat we weer afstevenen op een volle tent. Ik denk dat het vanaf nu echt heel hard gaat lopen. Ik wil iedereen dan ook aanraden om er op tijd bij te zijn, want anders sta je geheid voor een dichte deur. En da’s natuurlijk eeuwig zonde.”

Het Mega Piratenfestijn slaat op vrijdag 4 april weer de tenten op in Lemelerveld. Het reizende muziekcircus vindt die dag plaats in een enorme tent op het evenemententerrein aan de Vilstersedijk. Het MPF zal extra groots uitpakken in Lemelerveld, want de komende editie markeert ook het eerste lustrum. Veel artiesten hebben daardoor al toegezegd, maar die lijst blijft maar groeien.

Mensink is met name trots op de komst van Boney M. “Ik bedoel, wie kent ze niet? Die groep heeft toch wereldwijd meer dan honderd miljoen platen verkocht! Vorig jaar zouden ze ook komen, maar toen ging dat op het laatste moment niet door omdat Bobby Farrell onderweg naar het feest toe onwel werd. Maar gelukkig is het nu alsnog gelukt.” De andere publiekstrekkers zijn er te veel om op te noemen, daarom verwijzen we graag door naar de officiële website van het piratenfeest. Daar vind je ook meer informatie over kaartverkoop, tijdstip en locatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.