klankbordgroep blekkerhoek geinstalleerd

Wethouder Gerard Elferink en directeur Wim Moggré van Salland Wonen hebben gezamenlijk een ‘lekkere’ taart aangesneden, om de installatie van de klankbordgroep voor de wijk Blekkerhoek in Raalte te vieren.

In de klankbordgroep (voor de Raalter wijk Blekkerhoek) hebben vertegenwoordigers van de vier deelcommissies, vanuit de hele wijk, zitting. Zowel Gerard Elferink als Wim Moggré benadrukte dat het behouden van ‘het Blekkerhoekse’ voorop staat. Daarnaast vinden beiden een goede samenwerking tussen de gemeente en Salland Wonen bij de vernieuwing van de wijk Blekkerhoek erg belangrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.