jumbo nieuwe sponsor van eierdamtoernooi

De Raalte damclub DamRa organiseert inmiddels al jarenlang een eierdamtoernooi voor de inwoners van Raalte en omgeving. Traditiegetrouw vindt dat evenement een week voor Pasen plaats en wordt dit gesponsord door supermarktketen Super de Boer.

Door het verdwijnen van die supermarkt uit Raalte kwam het damtoernooi voor de komende editie echter zonder sponsor te zitten. De organisatie is dan ook blij om mede te delen dat het er in is geslaagd om Jumbo als nieuwe sponsor aan te trekken, die niet geheel ontoevallig gehuisvest zit in het voormalige pand van Super de Boer.

Inwoners van Raalte die aan dit nieuwe ‘Jumbo Eierdamtoernooi’ willen deelnemen kunnen zich op maandag 17 maart melden bij Pannenkoekenhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte. Deelname is gratis. Het toernooi begint om 19.30 uur en er wordt uiteraard gestreden om een mandje paaseieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.