jovink voor eenmalige show naar lucky

Jovink en de Voederbietels gaan 11 juli een éénmalige clubshow doen in Lucky Rijssen. Dat betekent dat de Achterhoekse band dit jaar slechts drie (exlusief de Zwarte Cross) openbare optredens verzorgt.

Jovink besloot vorig jaar plotseling om rigoureus te minderen, als gevolg van gezondheidsklachten van de bassist Gijs Jolink. Het afscheidsconcert vond 28 oktober 2007 plaats in Laren, in een uitverkochte tent met ruim 7.000 bezoekers. Daarna brachten de energieke muzikanten nog een single (Jovink Rot op) en een dvd (15 jaar Rock ’n roll: Ajovink!) uit.

“We hebben er nog steeds zin in om samen lekker te knappen. Ook al is het vanaf nu een stuk minder vaak, de passie zal er niet minder om zijn! Het spijt ons dat we alle verzoeken niet konden honoreren, maar we zullen van die paar dit jaar gaan genieten. Als alles goed gaat, doen we er volgend jaar of misschien aan het einde van dit jaar nog een paar extra”, aldus de bandleden. De bandbezetting blijft ongewijzigd.

De voorverkoop van het concert in Rijssen is inmiddels gestart via staging2.jovink.nl. De voorverkoop van de dagkaarten van de Zwarte Cross begint 14 april via staging2.zwartecross.nl. Aangezien verwacht wordt dat de animo voor de optredens groot zal zijn, adviseren de organisatoren de Jovink-site in de gaten te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.