jansman neemt bouwbedrijf harmsen over

Met ingang van maandag 24 maart vallen alle activiteiten van Bouwbedrijf Harmsen onder Jansman Bouwgroep uit Luttenberg. Het bouwbedrijf aan de Ambachtsweg in Lemelerveld gaat op dezelfde locatie verder als Harmsen Bouw en tevens behouden alle vaste medewerkers hun baan.

Hiermee neemt Gerard Harmsen na dertig jaar afscheid van zijn bouwbedrijf. “Ik kan dit gelukkig doen op een moment dat mijn bouwbedrijf prima draait en alle werkgelegenheid blijft daardoor behouden. Door deze verkoop kan ik meer aandacht geven aan andere activiteiten, zoals Timmerfabriek Salland met de nieuwe showroom en Harmsen Materieel.”

Ook de algemeen directeur Jan Poppe van Jansman Bouwgroep verwacht heel veel van de overname. “We hadden al geruime tijd plannen om ons werkgebied te vergroten. Die plannen zijn door deze overname realiseerbaar geworden.”

Gerard Harmsen en Jan Poppe zien de toekomst van Harmsen Bouw met veel vertrouwen tegemoet. Jansman Bouwgroep is een toonaangevend en vooruitstrevend bouwbedrijf en daardoor is de continuïteit voor de vele relaties gewaarborgd. Uiteraard worden alle lopende projecten dan ook uitgevoerd zoals afgesproken. De dagelijkse leiding van Harmsen Bouw komt in handen van Jan Maathuis, commercieel directeur van Jansman Bouwgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.