jaarlijkse koetsenmarkt staat voor de deur

In de overdekte manege aan de Schopkesdijk in Heeten wordt in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 april weer de jaarlijkse koetsenmarkt van de koetsenclub ‘Het Aangespannen Paard’ gehouden. Op beide dagen staat de manege en de inrijhal vol met koetsen, marathonwagens en allerlei artikelen die te maken hebben met de in opmars zijnde mensport.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en liefhebbers komen in alle opzichten optimaal aan hun trekken. Handelaren en particulieren komen ieder jaar opnieuw uit alle hoeken van Nederland en daarbuiten om hun handelswaar te koop aan te bieden. Voor de kijker is er ook weer het een en ander te beleven. Standhouders presenteren zich met tal van nevenactiviteiten.

De markt is op zaterdag 5 april geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 3,50 euro per persoon, de kinderen hebben gratis toegang. Voor informatie of aanmelding kun je terecht bij Jan Olde Bijvank op telefoonnummers 0572-381868 en 06-28448771, of per e-mail op j.g.m.oldebijvank@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.