in twee weken je zwemdiploma bij de scheg

Het Borgelerbad organiseert in de meivakantie en zomervakantie het Diploma Garantie Pakket (DGP). In twee weken tijd worden kinderen vanaf 5,5 jaar dan opgeleid voor het zwemdiploma AB van Zwem ABC.

Kinderen krijgen in de meivakantie van 28 april tot en met 10 mei of in de zomervakantie van 30 juni tot en met 29 augustus twee weken lang, vijf dagen per week in een groepje van zes kinderen, intensieve zwemlessen met een vaste zweminstructeur. Kinderen zwemmen met een Swimsafe Floatsuit aan en krijgen per dag vijf uur zwemles. Aan het eind van de cursus zwemmen de kinderen af voor het zwemdiploma AB.

Zaterdag 12 april en zaterdag 14 juni is er een voorselectie voor alle kinderen vanaf 5,5 jaar die zich hebben aangemeld. Tijdens de voorselectie voert het kind samen met de zweminstructeur een aantal opdrachten uit in het zwembad. De ouders krijgen tijdens de voorselectie voorlichting over het Diploma Garantie Pakket. De instructeur en de zwemlescoördinator bepalen na de voorselectie of het kind geschikt is voor de cursus.

Het Diploma Garantie Pakket bedraagt 695 euro. Dit is inclusief zwemdiploma AB, Swimsafe Floatsuit, het zwemlesavonturenspel en een leuke herinnering. Aanmelden voor de meivakantie kan tot en met 6 april en voor de zomervakantie tot en met 8 juni. Inschrijven is mogelijk bij de receptie van De Scheg of het Borgelerbad, of via staging2.descheg.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar info@descheg.nl of bellen op 0900-6597777.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.