ijsbaan de scheg gaat na deze week dicht

Het duurt niet lang meer of het winterseizoen zit er weer op. Hadden we vorige week nog een kleine vorm van sneeuw, al enige tijd is er geen sprake meer van echte aanhoudende vorst. Dit seizoen was er een week lang sprake van échte winterpret en openenden de regionale ijsbanen hun spreekwoordelijke deuren, maar al met al zijn de liefhebbers dit jaar wéér niet echt verwend.

Op de kunstijsbaan van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer worden bezoekers al maanden verwend. Maar ook daar komt een einde aan. Op vrijdag 14 maart kan er voor het laatst dit schaatsseizoen recreatief worden geschaatst op de ijsbaan. Deze is dan geopend van 14.00 tot 16.45 uur en van 20.15 tot 22.15 uur. In de avond zijn er nog wel de wekelijkse activiteiten voor de jeugd en is er een speciale schaatsdisco met DJ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.