hoezo slecht weer regen is juist prachtig

Het slechte weer van de afgelopen weken hield veel mensen binnen. Men ging absoluut niet naar buiten wanneer het niet strikt noodzakelijk was. Kranten vielen doorweekt op de deurmat en pasgewassen auto’s waren door opspattend water en modder snel weer toe aan een nieuwe wasbeurt. Het weer zat simpel gezegd niet echt mee, maar ook dat heeft zo zijn voordelen.

De kleintjes vinden de modderpoel en natte speelweides immers prachtig. Dan blijken de wadi’s het in Raalte Noord opeens ook prima te doen. Op de wegen is geen enkele plas met water te ontdekken, terwijl de ‘opvangbakken’ voor al het regenwater échte vijvers zijn geworden. En daarin kun je lekker spelen natuurlijk. Moeders wast wel weer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.