historisch festival geslaagd en drukbezocht

Het Historisch Festival Raalte bij Manege De Hoogeweg is een groot succes geworden. Ondanks de regen- en sneeuwval van de afgelopen dagen konden toch veel mensen het opbrengen om een bezoek te brengen aan dit evenement. Vaste deelnemers van de onderdelenbeurs van dit mooie festival waren er bovendien al vroeg bij, want dat is de maatstaf in Raalte: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Vele liefhebbers van oude en nieuwe trekkers komen doorgaans op dit festival af. Ze kopen onderdelen om hun eigen machines weer op te knappen, maken een praatje met andere bezoekers of kijken gewoon wat er allemaal te beleven en te zien valt. Maar ook iederen die eigenlijk niets met trekkers heeft, kan ieder jaar prima bij de manege terecht.

Dit jaar werd er binnen in de manegehal een wedstrijd gehouden met radiografische bestuurbare autootjes. Dat leverde een boel herrie en luchtvervuiling op, maar de meeste bezoekers vonden het wel een prachtig gezicht en spektakel. Even verderop in de hal zaten de dames van de oude ambten. Zij waren met vette handen aan het werk, terwijl ze constant vol enthousiasme wat verhalen vertelden over vroeger en over nu.

Het Historisch Festival was dus ook in 2008 weer een doorslaand succes te noemen, dat bovendien druk werd bezocht. Onze vaste fotograaf Annet van Raalten was natuurlijk ook aanwezig en maakte onderstaande fotoreportage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.