het schiet nog niet zo op met domineeskamp

Er is nog steeds geen plan opgesteld voor de herontwikkeling van de Domineeskamp. En dat terwijl het college van burgemeester en wethouders beloofd had om dat vóór maandag klaar te hebben. Reden voor Gemeentebelangen om venijnig te reageren op haar site: “We moeten nu maar wachten tot verantwoordelijk wethouder Ben Haarman, in de aanloop naar de begrotingsbehandeling, met plannen komt.”

De Domineeskamp fungeert vooral als parkeerplaats, maar ook als feestterrein en soms marktplein. Met feesten kunnen mensen die slecht ter been zijn er moeilijk uit de voeten, vanwege de zeer oneffen ondergrond. GB vroeg tijdens de begrotingsbehandeling om aanpassing. Op de PvdA na, ondersteunde de raad dat, in die zin dat het college opdracht kreeg een plan van aanpak te maken. Vóór 1 april. Dat is er dus niet van gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.