henk jan meijer koopt eerste loten ropa run

De burgemeester van Zwolle en tevens korpsbeheerder van de politie IJsselland, Henk Jan Meijer, heeft de eerste loten voor de RoPa-run gekocht. Dat is een grote estafetteloop van Parijs en Rotterdam met als doel om geld in te zamelen in de strijd tegen de gevolgen van kanker. Het is de langste non-stop estafetteloop van de wereld, waaraan 258 teams deelnemen.

Een team van agenten en medewerkers van de politie IJsselland (zo’n 25 in totaal) gaat dit jaar voor de vijfde opeenvolgende keer meedoen aan de RoPa-run, daarbij zitten acht lopers. Zij zullen op zondagochtend 11 mei beginnen aan de 537 kilometer durende tocht naar de Coolsingel in Rotterdam. Daar hoopt het team op 12 mei rond 15.00 uur te arriveren.

De bedoeling van de run is natuurlijk om geld in te zamelen voor de stichting. Met dit geld ondersteunt de stichting projecten die het leven van kankerpatiënten en in het bijzonder de levens van kinderen met kanker veraangenamen. Het motto van de RoPa-run is dan ook: “Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.” Net als Henk Jan Meijer het team steunen? Klik dan hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.