happen naar peijnenburg bij zwembaden

De gemeentelijke zwembaden in Raalte doen sinds deze week mee met de landelijke zwembadactie ‘1 kaartje kopen, 1 kaartje gratis’ van Peijnenburg. De zwembadactie wordt samen met het Nationaal Platform Zwembaden gehouden. “Het enthousiasme over de actie is bij vele andere zwembaden in Nederland en Peijnenburg zo groot, dat we hebben besloten om in 2008 mee te doen”, zo zegt de gemeente Raalte.

De Peijnenburgactie is in feite een zegelactie, zoals we die ook gewend zijn van de Albert Heijn of C1000. Met drie spaarzegels, die verkregen kunnen worden bij de aanschaf van producten van Peijnenburg, kan een tweede bezoeker bij het zwembad gratis naar binnen. Ongeacht de dag van de week of het tijdstip. De actiezegels zitten vanaf deze week tot en met eind mei op een ruim assortiment van de koekenbakker.

De actie loopt echter tot en met zondag 2 september door. Tot dan kunnen de actiezegels bij de deelnemende zwembaden worden ingeleverd. Voor de openingstijden van de recreatieve baden in Raalte en Heino verwijzen we graag door naar deze webpagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.