handbalsters hhzd actief als barkeepsters

Het is bijna Pasen en dus worden er het komende weekend geen handbalwedstrijden gespeeld. Voor de hoofdmacht van Heino Handbal Zet Door (HHZD) een mooie gelegenheid om eens iets compleet anders te doen. Het eerste damesteam van HHZD staat zaterdagavond namelijk achter de bar bij Café de Baron in Heino.

In ’t kader van ‘Vrienden van de Baron Live 2008’ organiseren de dames een spectaculaire ‘Glitter and Glamourparty’. Hierbij is het de bedoeling dat de handbalsters zoveel mogelijk winst maken. En dus hebben de dames alles uit de kast gehaald voor het feest. Er is zelfs een speciaal drankje gemaakt. Dat drankje heeft de naam ‘Shining Star’. Over verdere invulling van het feest blijven de HHZD-dames geheimzinnig. De ‘Glitter and Glamourparty’ begint om 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.