Home / archiefcentraal / guus meeuwis voor intieme show naar lucky

guus meeuwis voor intieme show naar lucky

Guus Meeuwis komt op vrijdag 31 oktober naar Lucky in Rijssen. Dat heeft concertorganisator EV’hands Concerts vandaag bekend gemaakt. Dit najaar gaat Meeuwis een echte ‘clubtour’ doen, door het clubcircuit in Nederland. De enige keer dat hij deze regio aandoet in deze setting, is op vrijdag 31 oktober in Lucky Rijssen.

Iedereen kent Meeuwis van zijn hits als ‘Het is een nacht’, ‘Per spoor’, ‘Toen ik je zag’, ‘Geef mij je angst’ en ‘Tranen gelachen’. In de laaste jaren heeft Meeuwis zich ontwikkeld als een groots schrijver van het Nederlandse luisterlied. In 2006 ontving hij een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre. Zijn laatste plaat ‘Hemel nr.7’ kwam binnen op nummer één in de albumlijsten en verkocht reeds 65.000 keer.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.