grote opkomst bij buurtdorpentoernooi tennis

Het eerste buurtdorpentoernooi bij Tennis- en Racketcentrum Ramele in Raalte is zondag zeer succesvol verlopen. De meeste verenigingen uit de buurt waren met wat leden vertegenwoordigd. Door wat afzeggingen op het laatste moment verliep de start van het toernooi wat chaotisch, maar even later had de organiserende jeugdcommissie van TRR de boel weer op de rit.

Er namen ruim veertig spelers deel aan dit nieuwe evenement. Iedereen speelde in totaal drie wedstrijden op haar of zijn eigen niveau, en dat betekende dat de tijden tussen de wedstrijden in sommige gevallen best groot waren. Dat was voor de organisatie en voor nieuwe tennissers (en hun ouders) een leerzaam item. Deelnemers die al langer op niveau spelen waren natuurlijk al wel bekend met deze gang van zaken.

Al met al spreekt de jeugdcommissie van een supergeslaagde dag. “Iedereen heeft genoten van het spel, de entourage en de spelletjes tussendoor. Daarbij kwam het ook nog dat leden van de verschillende jeugdcommissies van de verenigingen elkaar konden ontmoeten en leren kennen. De deelnemers kwamen vanuit de hele gemeente Raalte en het was erg leuk om te zien hoe er met elkaar om werd gegaan, ondanks dat men elkaar eigenlijk niet kende.”

Rond de klok van 16.30 uur volgde de prijsuitreiking, beschikbaar gesteld door kraanbedrijf Van Straaten uit Raalte. De negen winnaars die met een beker naar huis gingen zijn: Daniel Vaulon, Maurice Brink, Patrick Luchtenberg, Eva Niens, Marloes Verbeek, Milou Beekman, Leon Brink, Esmee Schrader en tot slot Jesse Donkman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.