grote drukte bij paasmarkt in swaenewoerd

Druk tot zeer druk. Dat was het zondag bij de grote paasmarkt in woonzorgcentrum Swaenewoerd (Zorggroep Raalte). Vooral in de ochtend was de belangstelling zeer groot, met uiteraard ook heel veel kinderen en kleinkinderen van de bewoners.

Diverse standhouders verkochten hun zelfgemaakte artikelen en producten. Het aanbod varieerde van sieraden tot houten wijn- of cd-rekken en van zeep tot kleurboeken. Ook was er eetbare waar te koop, zoals paaseieren, roomflensjes en zuivelproducten. En tijdens de paasmarkt draaide het ‘Rad van Avontuur’ op volle toeren, want daarbij kon men leuke prijzen winnen. Al met al was de gezellige paasmarkt een enorm succes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.