grote belangstelling voor nieuwe smulbaai

Hoe kun je het best bewijzen dat je als winkel onmisbaar bent? Ga maar eens een week dicht voor een verbouwing en op de dag van de heropening stromen de klanten binnen. Eigenaar John van der Vegt en het personeel van gemakswinkel De Smulbaai uit Heino kunnen er sinds afgelopen zaterdag ook over meepraten. Al voordat de officiële opening plaats vond, verricht door dochters Maloe en Joy van der Vegt, stonden de eerste klanten al voor de winkel.

Het was niet alleen nieuwsgierigheid dat de voornamelijk toch Heinose consumenten naar de Smulbaai lokte, want er werden allerlei aankopen gedaan. Velen waren natuurlijk ook benieuwd naar de metamorfose, die de winkel in de afgelopen week heeft ondergaan. Hoewel er van een uitbreiding geen sprake is, oogt De Smulbaai nieuwe stijl veel ruimtelijker. De klant kan zich nu vrijer bewegen en het gevarieerde assortiment is overzichtelijker gepresenteerd dankzij de nieuwe schappen.

Ook de nieuwe vloer en toonbank konden op veel enthousiaste reacties rekenen. Eigenaar John van der Vegt liet in een reactie weten in zijn nopjes te zijn met het eindresultaat. “Het was een hectische week, waarin veel werk moest worden verzet. Maar het is uiteindelijk allemaal op zijn pootjes terecht gekomen. Dat was niet gelukt zonder de hulp van familie, vrienden en collega’s.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.