gratis met salland centraal naar dauwpop

Moke, Racoon, Triggerfinger, Saybia, Roel VanVelzen, Devildriver, Volbeat, Krezip, Dries Roelvink, Voicst, Pete Philly & Perquisite, Schandmaul, Beatsteaks, Jeroen van der Boom, Vive la fete, Alain Clark, Madrugada, De Corona’s, DJ Giel Beelen, DJ Jean, DJ Ron van den Beuken, DJ Patrick Kicken en nog veel meer. Het is de niet kinderachtige line-up van Dauwpop, dat op Hemelvaartsdag weer plaatsvindt in Hellendoorn.

Dauwpop staat ook dit jaar weer garant voor het leukste festival in Oost Nederland. Met dit jaar maar liefst vier podia. De Mainstage biedt podium aan alle grote namen, de Surprise stage is de plek voor de alternatieve en hardere optredens. Het steeds populairder wordende Enge Bos podium is inmiddels ook niet meer weg te denken en zal ook weer een prominente rol vertolken in het brede aanbod. Het vierde podium is dit jaar de Dance Arena, waar een spannende mix van bekende DJ’s de hele dag hun grootste hits en beste Dance zullen draaien.

Op Dauwpop krijg je dit jaar meer dan 25 acts voorgeschoteld. Een complete dag vol bands, gekkigheid, theater en gezelligheid. Daar wil jij toch bij zijn? Welnu, dat kan via Salland Centraal. In samenwerking met organisator EV’hands Concerts geven wij op onze site twee keer twee vrijkaarten weg voor dit evenement. Maar daar moet je uiteraard wel wat voor doen.

Wil jij in aanmerking komen voor twee entreebewijzen, dan vertel je op onze speciale prijsvraagpagina wat voor ludieke actie jij gaat uitvoeren op Dauwpop 2008. Die moet uiteraard wel binnen de huisregels van het festival passen. Ook moet je jouw actie laten fotograferen of filmen, zodat de rest van Salland dit weer op onze website kan controleren en terugzien.

Surf snel naar prijsvraag.sallandcentraal.nl voor de uitgebreide actievoorwaarden en hoe jij precies mee kunt doen. Kijk voor meer nieuws over Dauwpop ook eens op staging2.dauwpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.