gerrit haverman presenteert nieuwe album

De Raalter zanger Gerrit Haverman presenteert vrijdag 18 april in Zaal Zwakenberg in Raalte zijn nieuwe cd-album. Dit doet Gerrit tijdens een feestelijke avond, waarbij ook gast-optredens worden verzorgd door onder andere Charlene, Erico Lekato, Michel Exel, Manon, Dora en Manfred.

Ook treedt de formatie ‘That’s It’ uit Brabant op, zodat het gehalte ‘dance-classics’ erg hoog zal zijn en de beentjes veelvuldig van de vloer kunnen. Wie het eerste exemplaar aan Gerrit Haverman zal overhandigen, blijft een verrassing. Evenals een surprise-act welke voor deze avond staat gepland. Kaarten voor deze avond zijn nu in de voorverkoop bij Zwakenberg, aan de Schoolstraat 11 in Raalte. Een kaartje kost 15 euro en dat is inclusief het nieuwe album van Gerrit Haverman. Op de avond zelf kosten de kaarten 17,50 euro. Reserveren kan ook via staging2.starfactory.nl. Of bel voor meer info 06-54646698.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.