Home / archiefcentraal / gastenboek op site ribsenblues weer open

gastenboek op site ribsenblues weer open

Het veelgebruikte gastenboek op de site van Ribs&Blues is weer open. Door een grote hoeveelheid spam (met linkjes naar onder meer pornosites) moest het populaire gastenboek begin vorige week tijdelijk worden gesloten.

Ribs&Blues heeft inmiddels een oplossing ingevoerd; een nieuw contactformulier met een automatisch gegenereerde code die de bezoeker in moet vullen om zijn of haar reactie in het gastenboek te krijgen. Deze code is niet voor computers leesbaar, waardoor dergelijke scripts weinig spam krijgen.

Verder is de voorverkoop van toegangsbewijzen voor de Raalter Pinkster Party (op zaterdag 10 mei) deze week begonnen. Op de Raalter Pinkster Party, de pré-party van het twaalfde Ribs&Blues Festival, treden Het Goede Doel (met onder meer de artiest Henk Westbroek), The Scène (met Thé Lau) en Dé Normaal Coverband op. Het gaat daarbij niet om blues of bluesrock, maar vooral om een gezellig, muzikaal feestje.

Deze week is de voorverkoop van start gegaan. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de VVV/ANWB en C1000 Erik Kroeze in Raalte, via de Primerawinkels in onder meer Heino en Wijhe en via Ticketpoint.nl. Een kaartje kost 10 euro. Op de avond zelf is dat 15 euro.

Lees ook

Twijfels rond toegangscontroles en afgesloten feestterreinen

Organisatoren Pompdagen, Stöppelhaene en Diekdaegen gaan voor mooie zomer 2021 HEINO/RAALTE/WIJHE – Wat kan er, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.