formido vestigingen blij met suzuki swift

Net als alle andere Formido-vestigingen in ons land, beschikken de Formido bouwmarkten in Raalte, Dedemsvaart en Dalfsen nu ook over een eigen Suzuki Swift. Het gaat om zeer opvallende modellen, want ze zijn volledig beplakt met stickers van de Suzuki Swift Cup.

De Swiften zijn geleverd door Autbedrijf Schuurhuis (Ommen) en Autobedrijf Harry Nijboer (uit Lemelerveld). Op elke Formido Swift (type 1,3 Shogun) zit een GT-pakket gemonteerd, om de auto een nog sportievere uitstraling te geven. De grote vraag is echter: Wat gaat elke Formido bouwmarkt doen met deze auto? “We hebben heel veel ideeën met onze auto. De consument zal hier nog veel van horen en zien”, zegt Wilfried Akkersdijk, eigenaar van de grote Formido in Raalte.

Suzuki-dealer Harry Nijboer uit Lemelerveld is uiteraard positief over het automerk uit Japan. “Suzuki is een merk waar we de komende tijd nog heel veel van gaan horen.” Het merk komt de eerstkomende jaren elk jaar met een nieuw model uit. Zo is net de nieuwe Suzuki Splash geïntroduceerd. Volgend jaar wordt de nieuwe Alto verwacht. En in 2010 komt er een nieuw model uit in het D-segment. Ook in de autosport is Suzuki succesvol, met onder andere de Swift in de Formido Swift Cup.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.