Home / archiefcentraal / firma weijland weer terug in podium heino

firma weijland weer terug in podium heino

Firma Weijland Muziektheater uit Zwolle staat op vrijdag 14 maart (20.30 uur) in Podium, aan de Canadastraat 6 in Heino. De groep was vorig seizoen ook al in Heino en wervelde toen met flair en passie over het voetlicht van Podium. “Het was ronduit genieten. We zijn gelukkig dat ze nu weer komen.” Firma Weijland zingt, dicht en vertelt uitbundig en bloedmooi. Daarbij spreken zij dialect met rappe tong en liefkozen gelijktijdig het ABN. Kijk voor meer info op www.podiumheino.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.