finalisten voor bathmen te paard zijn bekend

De derde en afsluitende selectiewedstrijd van de Mondial Meat Trading Cup in Bathmen is een groot succes gebleken. Voor de springruiters in de klassen M, Z en ZZ was dit de laatste kans om zich te plaatsen voor de finale van deze interessante springcup. Van de honderdvijftig combinaties plaatsten er 52 zich uiteindelijk voor de finale, die op donderdag 13 maart wordt verreden tijdens het bekende paardensportevenement Bathmen te Paard.

Voor veel van de geplaatste springruiters was de wedstrijd van het afgelopen weekeinde nog wel van belang, want lang niet iedereen was al zeker van de finale. Sommigen maakten niet alleen in het parcours, maar ook in het klassement een flinke sprong. Op de website van Bathmen te Paard (onder het kopje Mondial Meat Trading Cup) staat de volledige uitslag, inclusief de lijst met de combinaties die zich geplaatst hebben voor de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.