fietsroutepaaltjes vervangen anwb routes

Met de fiets verdwalen in het buitengebied van Salland kan niet meer. Sinds kort staat het vol met verwijsbordjes waar je naar toe moet. In april van het vorig jaar schreven we al over de komst van die verwijsbordjes. Inmiddels zijn ze overal neergezet.

In een jaar zijn er 5.720 bordjes in de hele provincie gekomen. En 241 informatiepanelen. Salland was het laatst aan de beurt. Al die bordjes maken 125 fietsrondjes mogelijk met een gemiddelde afstand van 15,3 kilometer. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer en de borden langs de weg wijzen de fietser naar het volgende knooppunt. Zo kan iedereen een eigen route bepalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.