Home / archiefcentraal / fancy fair regenboogschool zeer geslaagd

fancy fair regenboogschool zeer geslaagd

Bij de Fancy Fair op de Regenboogschool in Lemelerveld heeft zowel jong als oud vrijdagavond kunnen genieten van een goed opgezette avond. Deze benefietavond werd deels georganiseerd ten behoeve van de Stichting KiKa, dat zich inzet voor kinderen met kanker. Met verschillende activiteiten heeft met name groep 8 dan ook een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel.

De kinderen konden zich goed vermaken bij het rad van avontuur, waar zij zelf mooie prijzen konden winnen. Het was daar een drukke, maar ook zeer gezellige boel. Net als bij het spellencircuit waar iedereen volop aan mee kon doen. Met een kop koffie, een plak zelfgemaakte cake en een olieboel was het goed vertoeven op de school. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement, dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.