Home / archiefcentraal / ernst bobbie en de rest naar de scheg

ernst bobbie en de rest naar de scheg

Ernst, Bobbie en de rest komen op zondag 6 april naar Sport- en Recreatiecentrum De Scheg in Deventer. De grote kindervrienden treden tweemaal op in de grote evenementenhal met hun geheel nieuwe show: ‘Een bruid voor de boswachter’.

De eerste show begint zondag 6 april om 13.15 uur en de tweede show om 16.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Scheg, voor 14,50 euro per stuk. Het reserveren van kaarten bij De Scheg is niet mogelijk. Voor meer informatie surf dan naar de website www.ernstbobbie.nl.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.